Navigatie

Extra’s & Kampeeruitrusting

Veiligheidsuitrusting

Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit een alcoholtest, een gevarendriehoek en een veiligheidshesje, en is standaard bij je boeking inbegrepen. De alcoholtest is verplicht om bij te hebben in Frankrijk, een veiligheidshesje en gevarendriehoek zijn verplicht in meerdere Europese landen.

Cruise Control

Ga jij een lange Roadtrip maken, met veel lange stukken rijden? Dan is Cruise Control ideaal! Met Cruise Control kun je een snelheid instellen, en hoef je het gaspedaal niet continu in te drukken. Dat is pas comfortabel rijden!

Dakdragers en Skibox (XL)

Ben jij degene die nooit op wintersport gaat zonder zijn eigen materiaal? Of kan je de extra bagageruimte goed gebruiken om alle vakantiebenodigdheden mee te krijgen? De afmetingen zijn 210 x 70 x 40 centimeter (320 liter). Er is ruimte voor 4-6 paar ski’s of 6 tot 7 reistassen, met een maximale belading van 50 kg.

Winterpakket

Ga je op wintersport? Dan moet je dit pakket standaard bijboeken. Het is namelijk in alle wintersport-landen verplicht om winterbanden onder je voertuig te hebben. Het winterpakket van GoRoadtrip bestaat uit winterbanden (die uiteraard al onder het voertuig liggen als je vertrekt) en een set sneeuwkettingen. Het winterpakket is alleen bij te boeken bij een 9-persoonsbus.

Verlagen eigen risico naar €275

Met deze extra verlaag je het eigen risico van €500 per schadegeval naar €275 per schadegeval. De borg blijft echter wel €500 euro per voertuig.

Camping-tent

Onze tentjes zijn geschikt voor 2 personen, en worden geleverd inclusief een grondzeil om de tent droog en schoon te houden. Tijdens het boeken van jouw Roadtrip kun je aangeven of je 2, 3 of 4 tentjes als Extra bij wilt boeken.

Kookstel, gasfles en pannenset

Onze kooktoestellen hebben drie pitten en worden geleverd inclusief een 2,75kg gasfles. Dit is genoeg om drie weken lang te kunnen koken. Lever de gasfles na je Roadtrip wel weer in, want er zit statiegeld op. Daarnaast bestaat de pannenset uit een grote pan, een kleine pan en een bakpan inclusief deksels.

Campingtafel

Onze compacte inklapbare tafels zijn handig om aan te eten of bijvoorbeeld het kookstel en de gasfles op te zetten tijdens het koken. De afmetingen van de campingtafel zijn 80cm x 60cm x 66cm.

Elektrische koelbox

Wil je jouw eten en drinken vers en koud houden, dan kun je deze grote 28 liter koelbox goed gebruiken. Je sluit deze makkelijk aan op de 12 volt aansluiting van je auto of busje. Maar ook op de camping is hij zonder problemen te gebruiken.

Campingstekker

Tijdens je verblijf op een camping wil je natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een muziekje, licht en alle andere luxe die elektriciteit nodig heeft. Dan is deze campingstekker echt onmisbaar! Huur deze stekker al bij vanaf €3 per dag.

Autokluis

Om alle documenten, portemonnee’s en telefoons nog veiliger op te kunnen bergen, is het handig om deze autokluis bij te huren. Zo blijft alles veilig in de auto, en zelfs bij een auto-inbraak neemt een dief deze kluis niet zomaar mee.

Kinderzitje

Voor de kleine kinderen is dit zitje onmisbaar! De zitjes passen in al onze voertuigen universeel te monteren. Daarnaast zijn ze extra comfortabel, wat ook voor het kind wel fijn is tijdens een lange reis.

Omvormer

Een omvormer zet de standaard 12 volt van een auto accu om in 230 volt van een normaal stopcontact. Met een omvormer heb je dus een gewoon stopcontact in je auto of busje. Dit is handig voor het opladen van telefoons tijdens het rijden, of voor het gebruiken van een elektrisch luchtpompje. Ideaal dus voor tijdens een Roadtrip!

TomTom navigatiesysteem

Onze TomTom navigatiesystemen zijn voorzien van kaarten van heel Europa, zoals kaarten van Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Zweden en Zwitserland.

Vignetten Oostenrijk

In Oostenrijk ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een Oostenrijks vignet voor 10 dagen kost €11 per voertuig; een Oostenrijks vignet voor 2 maanden kost €26 per voertuig.

Vignet Zwitserland

In Zwitserland ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een vignet voor Zwitserland kost €40 en is een jaar geldig.

Thuis-service

Komt het ophalen je niet uit, en is het voor jullie makkelijker als je voertuig thuis bezorgd wordt? Dat kan! Voor €130,- per voertuig wordt jullie auto of busje bij de hoofdboeker thuis bezorgd en weer opgehaald, inclusief alle bijgeboekte extra’s! Een eventuele alternatieve locatie kun je aangeven in het tekstveld bij het boeken van de thuis-service extra.